DARILA ZA VAS
TISK ZA VAS
FOTO ZA VAS
VIDEO ZA VAS


Velik izbor personaliziranih izdelkov, majic, skodelic, ter veliko ostalih izdelkov po meri za vas. Izdelki za vaše dogodke - zabava, fantovščina, dekliščina, team building, matura, valeta, rojstni dan, obletnico ali kar tako za lepši dan.

Nudimo pa tudi izdelavo foto daril oziroma personaliziranih artiklov


TRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 30.00 €


PONUDBA

Poleg personaliziranih daril in daril za razne priložnosti, izdelujemo tudi darila iz Idrijske čipke po naročilu. To so posebna darila za posebne ljudi in priložnosti. Čipka je najlepše in najbolj avtohtono slovensko darilo. Čipko vam tudi uokvirimo ali kako drugače ukomponiramo v izdelek. Seveda se tudi tukaj prilagajamo željam stranke.

V manjših nakladah izdelujemo tudi voščilnice , vabila, vizitke, zgibanke in ostale artikle digitalnega tiska. Če pa iščete kaj prav posebnega in še niste zasledili ali pač ne najdete, nam sporočite izdelek »po meri« oziroma »darilopomeri« se ga vam bomo potrudili izdelati ali ga za vas poiskati.

Naše storitve vključujejo tako fotografiranje in snemanje, kot izdelavo fotografij in posnetkov za  končno želeno uporabo (fotografije za v okvir, album, foto knjige, tisk fotografij na predmete , fotografije za dokumente , žalne fotografije, promocijski filmčki, poroke, valete, birme, obhajila,.... ). To si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.fotoinvideo.com

Nudimo pa tudi izdelavo foto daril oziroma personaliziranih artiklov, kot so lončki, majice, predpasniki, puzzle, razni leseni izdelki – lahko tudi s fotografijo, vzglavniki, magnetki, avtosenčnik, hranilnik, ura, podloge za miško, in seveda ob koncu leta tudi personalizirane koledarje, za katere vas v našem studiu lahko tudi fotografiramo ...

darilapomeri.si
PONUDBAPONUDBA

Na novo ustvarjena spletna trgovinica, vam nudi pester izbor izdelkov s področja fotografije, promocijskih izdelkov ter personaliziranih daril, oziroma daril po meri, kot vam pove že ime trgovinice.

Popolnoma vsak izdelek vam naredimo po meri, zato tudi nimamo programov za naročanje in oblikovanje fotoknjig, skodelic, majic in ostalih izdelkov, ker se res hočemo posvetiti vsakemu kupcu, oziroma obiskovalcu trgovinice individualno.

NHM foto in video storitve kontakt

darilapomeri.si


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 041-352-401. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - PONUDBA ...

PONUDBA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p.

Štajngrob 39
    8297 Šentjanž

Davčna št.: 69453969


Delovni čas    Pon-Čet 08:00-18:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran darilapomeri.si - PONUDBA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani darilapomeri.si - PONUDBA, in s tem sporočamo drugim, kaj darilapomeri.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PONUDBA - DARILA ZA VAS
TISK ZA VAS
FOTO ZA VAS
VIDEO ZA VAS

darilapomeri.si

×
d

darilapomeri.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si:pogoji poslovanja