PESTER IZBOR PERSONALIZIRANIH IZDELKOV. IZDELAMO TUDI ŽE SAMO EN KOS PO NAROČILU. ZA VEČJE KOLIČINE ALI ZA PODJETJA NAS KONTAKTIRAJTE.


Magnetek rahlo svetleč 50x50 mm iz umetne mase, tiska se lahko na celotno površino.
Na magnetek vam natisnemo karkoli po vaših željah, naprimer vašo lastno fotografijo ali napis, lahko pa tudi povprašate in vam pomagamo pri izbiri.

darilapomeri.siTRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 30.00 €

TRGOVINA

Magnetek srce s tiskom po želji

Magnetek srce s tiskom po želji

Magnetek rahlo svetleč 50x50 mm iz umetne mase, tiska se lahko na celotno površino.
Na magnetek vam natisnemo karkoli po vaših željah, naprimer vašo lastno fotografijo ali napis, lahko pa tudi povprašate in vam pomagamo pri izbiri.
Predlog vašega tiska nam pošljite na mail info@darilapomeri.si. Rok dobave je 1-2 delovna dneva, za artikle iz zaloge.
Cena je za navedeni artikel s tiskom po želji. PTT v ceni ni zajet.


2,50 €Izdelki v akciji
Na novo ustvarjena spletna trgovinica, vam nudi pester izbor izdelkov s področja fotografije, promocijskih izdelkov ter personaliziranih daril, oziroma daril po meri, kot vam pove že ime trgovinice. Popolnoma vsak izdelek vam naredimo po meri, zato tudi nimamo programov za naročanje in oblikovanje fotoknjig, skodelic, majic in ostalih izdelkov, ker se res hočemo posvetiti vsakemu kupcu, oziroma obiskovalcu trgovinice individualno.

Darila po meri za vsak žep, ki jih lahko uporabite kot rojstnodnevna darila, darila za obletnice, poročna darila, novoletna darila ali darila za božič ...Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA

Delite stran darilapomeri.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani darilapomeri.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj darilapomeri.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - PESTER IZBOR PERSONALIZIRANIH IZDELKOV. IZDELAMO TUDI ŽE SAMO EN KOS PO NAROČILU. ZA VEČJE KOLIČINE ALI ZA PODJETJA NAS KONTAKTIRAJTE.

darilapomeri.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

darilapomeri.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

darilapomeri.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si:pogoji poslovanja