Kontakt podjetja NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p.


Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja..

Pri podjetju NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.


TRGOVINA


NHM foto in video storitve kontakt

Kontaktni podatki podjetja NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 041-352-401. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - KONTAKT ...

KONTAKT - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p.

Štajngrob 39
    8297 Šentjanž

Davčna št.: 69453969


Delovni čas    Pon-Čet 08:00-18:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran darilapomeri.si - KONTAKT na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani darilapomeri.si - KONTAKT, in s tem sporočamo drugim, kaj darilapomeri.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


KONTAKT - Kontakt podjetja NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p.

darilapomeri.si

×
d

darilapomeri.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si:pogoji poslovanja