Družinski moto | darilapomeri.si


Po naročilu vam izdelamo motiv, oziroma moto vaše družine. Rok izdelave je 4-7 delovnih dni.

darilapomeri.siTRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 30.00 €

TRGOVINA

Družinski moto

Družinski moto

Po naročilu vam izdelamo motiv, oziroma moto vaše družine. Rok izdelave je 4-7 delovnih dni. Po dogovoru mogoče tudi prej. Izdelek poskušamo popolnoma prilagoditi vašim željam. Cene se pričnejo pri 21,00 e, v kolikor je izdelek večjih dimenzij ali zahtevnejši se za ceno dogovorimo pred izdelavo. Sliko oz. predlog izdelka lahko dodate že pri naročilu, za posebne želje pa na mail narocila@darilapomeri.si. PTT v ceni ni zajet.


21,00 €Izdelki v akciji
Na novo ustvarjena spletna trgovinica, vam nudi pester izbor izdelkov s področja fotografije, promocijskih izdelkov ter personaliziranih daril, oziroma daril po meri, kot vam pove že ime trgovinice. Popolnoma vsak izdelek vam naredimo po meri, zato tudi nimamo programov za naročanje in oblikovanje fotoknjig, skodelic, majic in ostalih izdelkov, ker se res hočemo posvetiti vsakemu kupcu, oziroma obiskovalcu trgovinice individualno.

Darila po meri za vsak žep, ki jih lahko uporabite kot rojstnodnevna darila, darila za obletnice, poročna darila, novoletna darila ali darila za božič ...Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA

Delite stran darilapomeri.si - SHOP na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani darilapomeri.si - SHOP, in s tem sporočamo drugim, kaj darilapomeri.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


SHOP - Družinski moto | darilapomeri.si

darilapomeri.si

×
d

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

Izberite način plačila

eur

eur

Stroški pakiranja: 0,00 €

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

darilapomeri.si omogoča spletno trgovino na območju RS in EU ali po dogovoru v skladu z zakonom.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup« ali »Plačaj«.

darilapomeri.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si:pogoji poslovanja